Hae mukaan Remppa vai muuttoon

Onko perheenlisäyksen myötä pohdinnassa jäisikö ydinkeskustan kompakteihin neliöihin vai onko tarvetta ylimääräiselle huoneelle perheystävällisemmältä alueelta? Onko nykyisen kotinne pohjaratkaisu sekava ja kaipaa järkeistystä vai olisiko helpompi muuttaa kokonaan uuteen?

Remppa vai muutto haku on nyt auki pariskunnille ja perheille joiden koti ei enää palvele heidän muuttuneita tarpeitaan ja pohtivat jäisivätkö vanhaan kotiinsa jos sen toiminnallisuutta parantaisi vai olisiko parempi muuttaa kokonaan uuteen! Jokaisessa jaksossa remontoidaan yksi koti vastaamaan asukkaiden toiveita ja esitellään kolme vaihtoehtoista kotiunelmaa! Jakson lopussa tehdään kiperä päätös: Remppa vai Muutto.

Hakuaika päättyy 1.2. Käsittelemme hakemuksia saapumisjärjestyksessä ja olemme yhteydessä potentiaalisiin kohteisiin!

Hakuohje:

Remontteja ja kuvauksia suunnitellaan toteutettavaksi kevät- syksy 2022.

Remontoitavien kohteiden oltava 150 km säteellä pääkaupunkiseudusta.

Mukaan voi hakea vain omistusasunnon omistajat. Kyseessä voi olla omakotitalo, kerrostalo, rivitalo tai paritalo.

Mukaan voi hakea pariskunta tai perhe joista toisen on puollettava remonttia ja toisen muuttoa.

Hakijoiden minimibudjetti remontille oltava 25 000 euroa. Toiminnallisten muutosten (esim. kylpyhuone, keittiö rakenteelliset muutokset) tekeminen liikkuu 30 000-150 000 euron hintahaarukassa neliömäärästä ja toiveista riippuen. Maksimibudjetti muutoksille joita ohjelmassa pystytään toteuttamaan on 250 000 euroa.

Osallistujat maksavat itse remontin kulut ja väliaikaisen kodin remontin ajaksi. Sisustusarkkitehdin suunnitelma remontille tulee ohjelman puolesta. Remontin koordinointi ja toteutus tulevat ohjelman puolesta. Riippuen remontin suuruudesta remontit kestävät 3-12 viikkoa.

Kiinteistövälittäjä esittelee ohjelmassa perheille kolme potentiaalista kohdetta. Ohjelman tiimoilta ei ole pakko tehdä tarjousta esitellyistä kohteista. Hakijoiden ei myöskään tarvitse tehdä välityssopimusta omasta kodistaan.

Hae mukaan: