Hae mukaan Remppa vai muuttoon

Remppa vai muutto Suomi -ohjelma tarjoaa apua pariskunnille ja perheille, joiden koti ei enää palvele heidän tarpeitaan ja pohtivat jäisivätkö vanhaan kotiinsa, jos sen toiminnallisuutta parantaisi vai olisiko parempi muuttaa kokonaan uuteen.

Jokaisessa jaksossa koti remontoidaan vastaamaan asukkaiden toiveita ja esitellään kolme vaihtoehtoista kotiunelmaa! Jakson lopussa tehdään päätös: Remppa vai Muutto.

Hakuohje:

Haku on käynnissä jatkuvasti.

Remontoitavien kohteiden oltava 100 km säteellä pääkaupunkiseudusta.

Mukaan voi hakea vain omistusasunnon omistajat. Kyseessä voi olla omakotitalo, kerrostalo, rivitalo tai paritalo.

Mukaan voi hakea pariskunta tai perhe joista toinen puoltaa remonttia ja toinen muuttoa.

Hakijoiden minimibudjetti remontille oltava 25 000 euroa. Toiminnallisten muutosten (esim. kylpyhuone, keittiö rakenteelliset muutokset) tekeminen liikkuu 30 000-150 000 euron hintahaarukassa neliömäärästä ja toiveista riippuen. Maksimibudjetti muutoksille joita ohjelmassa pystytään toteuttamaan on 250 000 euroa.

Osallistujat maksavat itse remontin kulut ja väliaikaisen kodin remontin ajaksi. Sisustusarkkitehdin suunnitelma remontille tulee ohjelman puolesta. Remontin koordinointi ja toteutus tulevat ohjelman puolesta. Riippuen remontin suuruudesta remontit kestävät 3-12 viikkoa.

Kiinteistövälittäjä esittelee ohjelmassa perheille kolme potentiaalista kohdetta. Ohjelman tiimoilta ei ole pakko tehdä tarjousta esitellyistä kohteista. Hakijoiden ei myöskään tarvitse tehdä välityssopimusta omasta kodistaan.

Täytäthän hakemuksen huolellisesti, pyydämme lisätietoja tarvittaessa. Onnea matkaan!

Hae mukaan: