Rabbit Filmsin johdon järjestäytyminen etenee. Kesän 2021 omistusjärjestelyjen jatkona yhtiöön on nimetty uusi, pääosin ulkopuolisista osaajista koostuva hallitus.

Hallitukseen on haettu osaamista liiketoiminnan eri aloilta. Puheenjohtajana aloittanut Mikko Laine on pitkän linjan investointipankkiiri Broadius Partners Oy:ltä. SOK:n markkinointi- ja viestintäjohtaja Päivi Anttikoski tuo hallitukseen laajan kokemuksen Suomen mediakentän huipulta; Anttikoski on toiminut päätoimittajana sekä Helsingin Sanomissa että MTV:n uutisissa. Fondia Oyj:n perustaja ja sittemmin Vestra-lakitoimiston perustanut Marianne Saarikko-Janson on Rabbitin organisaatiossa ainoa juristi, mutta hallitustyössä hänen vahvuutenaan on ennen muuta pitkä kokemus yrittämisestä rohkeasti omaa visiota noudattaen.

”Meillä oli omasta takaa Duudsoni Jukka Hildén ja luova johtaja Tuomas Summanen. Ulkoa haimme bisnes-, sisältö- ja juridisen osaamisen, mutta jotain puuttui. Mietimme, että kyllähän jokaisessa hallituksessa pitää pääministeri olla. Vapaana olleista Juha Sipilä tuntui profiililtaan parhaalta, joten kysyimme häntä. Kepuun voi aina luottaa”, kommentoi toimitusjohtaja Olli Suominen.

Lisätiedot: Olli Suominen , +358 44 5826 095, olli.suominen@rabbitfilms.com