Rabbit Films draamaosasto hakee assistenttia!

Rabbit Films on yksi Suomen suurimmista tuotantoyhtiöistä elokuva- ja tv-toimialalla. Yhtiö kehittää ja myy itse luomiaan sisältöjä niin kotimaassa kuin kansainvälisesti. Rabbit Films kuuluu Monday Media Groupiin, joka toimii Pohjoismaissa ja Benelux-maissa.

Rabbit Filmsin draamaosasto eli Scripted Content on tuottanut mm. menestyssarjat Munkkivuori ja Made in Finland sekä Jussi-palkitut elokuvat Kupla ja MC HelperBeKings.

Haemme nyt yhä kasvavalle draamaosastolle assistenttia 1.9. alkaen. Haastattelemme sopivia henkilöitä tehtävään jo hakuajan ollessa käynnissä aina perjantaihin 18.8. klo 15 asti.

Assistentin työtehtävässä toimit läheisesti yhteistyössä osaston tuottajien, talon hallintotiimin ja alan freelancereiden kanssa. Nautit tarjoamastamme roolista, mikäli olet systemaattinen ongelmanratkaisija ja yhteistyökykyinen organisaattori, jolle on kunnia-asia hoitaa työtehtävät maaliin asti laadukkaasti. Työtehtäviisi kuuluu hallinnollisten tehtävien lisäksi jo tuotettujen sisältöjen jälkituotantojen koordinointia sekä niihin liittyviä markkinoinnin tehtäviä.

Olet etsimämme henkilö, jos:
Tarjoamme:

Rabbit Films sijaitsee Helsingin Kalasatamassa hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Työsuhteen tyyppi: kokoaikainen, määräaikainen

Hae tehtävään lähettämällä meille hakemuksesi sekä ansioluettelosi sähköpostitse tiina-mari.pitkanen@rabbitfilms.com. Kerro kokemuksestasi ytimekkäästi ja kuvaile, miksi juuri sinä olisit etsimämme henkilö.

Jos sinulla on työtehtävään tai rekrytointiprosessiin liittyen kysyttävää, älä epäröi olla meihin yhteydessä. Tehtävästä lisätietoja antaa tuottaja Tiina-Mari Pitkänen. Tavoitat hänet numerosta 050 5968 370 tai sähköpostitse tiina-mari.pitkanen@rabbitfilms.com (ma 17.7. eteenpäin.)