Toimitusjohtaja Olli Suominen ja luova johtaja Tuomas Summanen nyt tuotantoyhtiön suurimmat omistajat

Toimitusjohtaja Olli Suominen ja luova johtaja Tuomas Summanen nyt tuotantoyhtiön suurimmat omistajat

Duudsoneiden perustaman Rabbit Filmsin toimivalle johdolle suunnatun osakeannin myötä yhtiön suurimmat yksittäiset omistajat ovat 4.6.2021 alkaen toimitusjohtaja Olli Suominen ja luova johtaja Tuomas Summanen. Perustajaosakkaat Jarno Laasala, Jukka Hildén, Jarppi Leppälä sekä HP Parviainen jäävät yhtiön merkittäviksi omistajiksi.

Uusi järjestely on kaikkien osapuolien mielestä paras mahdollinen. Rabbit Films aikoo jatkaa räjähdysvoimaisen sisällön tuottamista itsenäisenä yhtiönä kuten aina ennenkin.

”Suominen ja Summanen ovat johtaneet Rabbitiä komeasti jo monta vuotta, ja nyt oli loistava hetki sitouttaa johto myös tukevamman omistuksen myötä entistä tiukemmin yhtiön kasvattamiseen,” kommentoi Jarno Laasala.

”Motivaatio uuden kotimaisen tv-sisällön kehittämiseen on nyt entistäkin kovempi. Rabbit siis jatkaa valitsemallaan tiellä: parhaat tekijät tekee ohjelmia, joita kaikki muut eivät tee,” kommentoi Tuomas Summanen.

”Rabbit Films on Suomen kiinnostavin tuotantoyhtiö, ja olen erittäin ylpeä, kun saan jatkaa yhtiön kehittämistä kohti kansainvälistä menestystä nyt myös omistajan roolissa,” kommentoi Olli Suominen.

Rabbit Films on yksi Suomen suurimmista tuotantoyhtiöistä, joka on viime vuosina laajentanut toimintaansa viihteestä elokuviin ja draamasarjoihin. Rabbitin ohjelmista tunnetuimpia kotimaassa ovat POSSE, Suurmestari, Pitääkö olla huolissaan sekä Haluatko miljonääriksi. Kansainvälisesti menestynein viihdeformaatti Atlantin yli on myyty yli kymmeneen maahan. Rabbit tuottaa vuonna 2021 Elisalle draamasarjan Munkkivuori sekä MTV / C Morelle historiallisen Nokia-sarjan Made in Finland.

Lisätiedot:

Olli Suominen, 044 582 6095

Haastattelupyynnöt:

Elina Kangas, 044 060 2820

elina.kangas@rabbitfilms.com