Rabbit Filmsin tuottama tilannekomediauutuus Kioski tulee katsottavaksi Elisa Viihteelle 14.3

Tervetuloa Femmakioskille! Uudessa komediasarjassa seurataan, miten arkisen mitättömistä aiheista voi kasvaa kohtuuttoman suuria, kun samaan työpaikkaan laitetaan kaksi vahvaa persoonaa: lusmu-Tane ja ylisuorittaja-Raisa.

Jani Volasen ja Pirjo Lonkan alkuperäisideasta syntynyt ja Janne Reinikaisen ohjaama Elisa Viihde -alkuperäissarja Kioski tulee katsottavaksi Elisa Viihde Viaplay -suoratoistopalveluun sunnuntaina 14.3.2021. Sarja kertoo kahdesta kioskin myyjästä, Raisasta (Lotta Kaihua) ja Tanesta (Paavo Kinnunen), jotka on olosuhteiden pakosta tuomittu toistensa seuraan ahtaaseen kioskiin. Oman lisämausteensa sarjaan tuovat Kioskin asiakkaina nähtävät herkulliset henkilöhahmot. Sarjassa nähdään muun muassa Minna HaapkyläPirjo HeikkiläKari HietalahtiJarno ’Jarppi’ LeppäläJukka Rasila ja Leena Uotila, ja sen ovat käsikirjoittaneet Aino LappalainenAnna Lappalainen ja Janne Reinikainen, joka toimii myös ohjaajana. Sarjan Elisa Viihteelle tuottaa Rabbit Films.

– Jännityksellä odotan sarjan vastaanottoa. Sarjan kuvaaminen upeiden näyttelijöiden ja hienon ryhmän kanssa oli erittäin hauskaa. Kiitokset myös Elisa Viihteelle antoisasta yhteistyöstä, sanoo Janne Reinikainen.