Jaana Pasonen Rabbit Filmsin operatiiviseksi johtajaksi

MTV:n kanavajohtaja Jaana Pasonen siirtyy tuotantoyhtiö Rabbit Filmsin operatiiviseksi johtajaksi 1.9. alkaen.

Pasonen työskentelee toimitusjohtaja Olli Suomisen alaisuudessa ja vastaa erityisesti yhtiön viihdeosaston operatiivisesta toiminnasta. Viihdeohjelmien tuotekehityksestä vastaa edelleen luova johtaja Tuomas Summanen ja draaman kehityksestä sekä tuotannoista yhdessä luova johtaja Jani Volanen ja vastaava tuottaja Minna Haapkylä.

Pasonen siirtyy tuotantoyhtiöön liki 13 vuoden menestyksekkään Maikkari-uran jälkeen.

”Viime vuodet MTVn kanavien parissa ovat olleet huikeita, mutta kun tuli mahdollisuus ottaa uusi näkökulma kehittyvään alaan Rabbit Filmsin kaltaisessa huipputiimissä, oli siihen tartuttava!
Rabbitilla on ainutlaatuinen asema suomalaisessa tuotantoyhtiökentässä oman, uuden sisällön kehittäjänä. Huippulahjakas ja kunnianhimoinen tiimi on luonut menestyksiä sekä Suomessa että kansainvälisesti ja suunta on vahvasti eteenpäin.  Liikkuvan kuvan sisältöjä katsotaan enemmän kuin koskaan ja katsojilla on valtavasti valinnanvaraa tarjolla. Sen vuoksi tämä onkin erityisen kiinnostava hetki astua tuotantoyhtiön puolelle ratkomaan kotimaisen sisällön tulevia kuvioita. Hyppään suurella innolla syksyllä mukaan!” Pasonen kommentoi.

Toimitusjohtaja Suominen on rekrytoinnista ylpeä: ”Olen hyvin iloinen, että Jaanan kaltainen erittäin pidetty ja osaava ammattilainen liittyy ennestään vahvaan jengimme. Ovesta tulee sisään paljon uutta osaamista ja odotamme innolla, että pääsemme käynnistämään seuraavan kasvuvaiheen Rabbitin kaikilla rintamilla.”

Duudsonien perustama Rabbit Films on yksi Suomen suurimmista TV-tuotantoyhtiöistä. Yrityksen kehittämiin ohjelmiin kuuluvat mm. POSSE, Stadi Vs Lande, Pitääkö olla huolissaan ja Atlantin yli. Rabbit on myös kasvattanut kansainvälistä liiketoimintaansa huomattavasti viime vuosina Jonathan Tuovisen johtaman menestyksekkään formaattimyynnin kautta sekä laajentanut toimintaansa keväällä 2019 perustetulla Branded Content -osastolla, jota johtaa Jenni Sirén.