Huippujengi debytoi USA:n markkinoilla

Yhdysvaltalainen versio suomalaisesta TV-sarjasta ”Huippujengi” on tänään ensi-illassa YouTube Red –suoratoistopalvelussa. Ohjelman juontajana nähdään Duudsonien Jukka Hildén. Kyseessä on historiallinen läpimurto Rabbit Filmsille ohjelman tuottajana.

Huippujengi on seikkailureality, jossa kahdeksan julkisuudesta tunnettua henkilöä lähtee valloittamaan Perun Andeilla 6000-metrin korkeudessa sijaitsevaa Tocllaraju-vuorta – ilman aiempaa kokemusta kiipeilystä. Ohjelman alkuperäinen versio nähtiin Suomessa MTV3-kanavalla keväällä 2016.

Rabbit Films on viime vuosina panostanut voimakkaasti kotimaiseen tuotekehitykseen sekä kansainväliseen formaattimyyntiin. Rabbit Films perusti toimiston Los Angelesiin alkuvuodesta 2015.

Amerikan-versio julkaistaan nimellä ”Ultimate Expedition.” Mukana on kahdeksan kansainvälistä YouTube-supertähteä. Sarjan juontaja Duudsonien Jukka Hildén johtaa myös Rabbit Filmsin toimintaa USA:ssa.

”Pää räjähtää, on niin mieletön fiilis kun Rabbit Filmsin originaalilla idealla on tänään ensi -ilta YouTube Red -kanavan kalleimpana ja suurimpana ohjelmana tähän mennessä. Oli järjettömän hienoa tehdä Huippujengi amerikkalaisten YouTube-tähtien kanssa. Meillä oli kova motivaatio ja myös henkinen vuori valloitettavana. Kiipeilyn riskit ovat kasvaneet ilmastonmuutoksen takia. Railot ovat kasvaneet ja jäätikösta tullut entistä vaarallisempi, mutta periksi ei anneta. Pian nähdään onko jenkeistä valloittamaan Tocllaraju -vuorta” Jukka Hildén kertoo.