Biisonimafian suosikkielokuva saa jatkoa ‒ MC Helper BeKINGs tulossa 2022

YouTubessa suosituksi nousseen Biisonimafia-ryhmän uuden elokuvan, MC Helper BeKINGsin kuvaukset alkavat elokuussa 2021 Punkaharjulla. Elokuva saa ensi-iltansa elokuvateattereissa 2022, minkä jälkeen se tulee katsottavaksi yksinoikeudella Elisa Viihde -palvelun vuokraamoon ja Elisa Viihde Viaplay -suoratoistopalveluun. Kyseessä on ensimmäinen kerta, kun YouTubesta alkunsa saaneen tuotantoyhtiön tuotanto näytetään elokuvateattereissa.

Uutuuselokuva on jatko-osa vuosina 20152018 YouTubessa julkaistuille lyhytelokuville sekä Elisa Viihde -palvelussa 2018 julkaistulle MC Helper 3 –elokuvalle. MC Helper -lyhytelokuvat ovat keränneet miljoonia näyttökertoja YouTubessa ja myös pidempi elokuva oli Elisa Viihde -palvelun syksyn 2018 ostetuin elokuva. 

Elokuvaa on käsikirjoitettu, suunniteltu ja kehitetty jo parin vuoden ajan. Biisonimafiaa ja elokuvan tekemistä on seurattu sarjassa, joka esitetään Ylellä marraskuussa 2021. Elokuvan mahdollistavat Elisa Viihde, tuotantoyhtiö Rabbit Films ja levittäjä Aurora Studios.

MC Helper BeKINGs on toimintakomedia, jonka hurjista mopotempuista vastaavat Suomen kovimmat stunt-ajajat.  

Elokuvan tarina sijoittuu aikaan ennen aikaisempia elokuvia ja kertoo mopokerho MC Helperin synnystä. Sen kantavia teemoja ovat ystävyyden synty ja tasapainoilu hyvän ja pahan välillä.

Elokuvassa nähdään aiemmista elokuvista tutut esiintyjät sekä uusia roolihahmoja, joiden takaa löytyy ammattinäyttelijöitä ja tubettajia. Tekijäryhmä julkistetaan myöhemmin. 

‒ Me ollaan totuttu tekemään vähän pienemmillä vehkeillä näitä hommia, mutta nyt kun saadaan iso peli käteen ja aletaan touhuamaan, niin kyllä sillä samalla innolla ja pienten vehkeiden kokemuksella varmasti päästään loppuhuipennukseen saakka, sanailee elokuvan käsikirjoituksesta ja ohjauksesta vastaava Kaitsu Rinkinen.

 ‒ Elisa Viihteessä yksinoikeudella aiemmin julkaistu MC Helper 3 on ollut todella suosittu. Olemme iloisia, että voimme fanien rinnalla tukea mopojoukon matkaa nyt myös valkokankaalle. Biisonimafia on Suomen ensimmäisiä ammattimaisesti toimivia YouTube-lähtöisiä tuotantoyhtiöitä ja elokuvateatterijakelu on heille luonteva seuraava askel, kommentoi Elisa Viihteen vastaava tuottaja Laura Kuulasmaa

Somen ja tubetuksen kautta Punkaharjun pojat ovat onnistuneet luomaan ainutlaatuisen ilmiön, joka juhlistaa omaehtoista ja omintakeista tekemistä. Lähdemme innolla yhteistyökumppaniemme Elisa Viihteen ja Rabbit Filmsin kanssa seikkailuun Biisonimafian huumorin tuomiseksi uusien ja vakiintuneiden fanien nähtäväksi nyt myös valkokankailla, Aurora Studiosin levitysjohtaja Hanna Lajunen iloitsee