Alasti-klubille vuoden parhaan musiikkiviihdeohjelman Kultainen Venla-palkinto

Rabbit Filmsin tuottama Alasti-klubi on voittanut parhaan musiikkiviihdeohjelma palkinnon 11 tammikuuta 2019 järjestetyssä Kultainen Venla-gaalassa.

Jokainen Alasti-klubin jakso keskittyy yhteen laulaja-lauluntekijään, joka tarjoaa tunnelmallisia akustisia musiikkiesityksiä liveyleisön edessä osallistuen samalla intiimiin haastatteluun. Jakson edetessä yleisölle avautuvat tarinat esitettävien kappaleiden takaa ja he oppivat tuntemaan taiteilijan syvemmin kuin aiemmin julkisuudessa on tavattu. Upea 360 asteen näyttämö mahdollistaa yleisön pääsyn mahdollisimman lähelle taiteilijaa. Jokaisesta jaksosta valitaan yksi kappale digitaaliseen singlejulkaisuun.

Olemme iloisia siitä, miten laajaa yleisöä Alasti-klubi on koskettanut. Voicen ja Vain Elämää, jotka ovat molemmat maailmanlaajuisia menestysformaatteja, voittaminen on suuri saavutus tuoreelle musiikkiformaatille” iloitsee Jonathan Tuovinen, Rabbit Filmsin kansainvälisen formaattimyynnin johtaja.

Alasti-klubin ensimmäinen kausi esitettiin keväällä 2018 Sub TV kanavalla. Kauden aikana koskettavat esiintyjät olivat Michael Monroe, Paula Vesala, Juha Tapio, Lauri Tähkä, Kaija Koo, Erin, Mikael Gabriel ja Tuure Kilpeläinen. Jaksoja isännöi ja haastattelijana toimi Elias Kaskinen.