Tarina

Jarno Laasala perusti Rabbit Filmsin vuonna 2000. Yritys perustettiin alun perin tuottamaan ja levittämään Duudsonien TV-ohjelmia, sekä hallitsemaan Duudsonit brändiä. Duudsonien haaveena oli valloittaa maailma yhdessä unelmien kaveriporukan kanssa.

Rabbit Filmsin ideologia on aina perustunut positiiviseen anarkiaan eli itseensä uskomiseen, rohkeuteen ja unelmien toteuttamiseen. Se on kantanut yrityksen tähän päivään saakka, ja Rabbit Filmsin kasvaessa tuo ajatusmaailma on vahvistunut entisestään.

Tänä päivänä kuulumme Suomen johtaviin itsenäisiin tuotantoyhtiöihin. Kehitämme originaaleja tv-formaatteja ja tuotamme suomalaista prime time -televisioviihdettä. Rabbit Filmsin kehittelemiä ohjelmia on palkittu useita kertoja mm. Kultainen Venla ja Formaatti-Finlandia -palkinnoilla.

Kansainvälisesti ohjelmiamme on esitetty yli 200 territoriossa. Rabbit Filmsilla on toimistot Helsingissä ja Lontoossa, joka mahdollistaa kansainvälisen kasvun.

Duudsoneista alkunsa saanut unelmien kaveriporukka on kasvanut menestyneeksi tuotantoyhtiöksi. Rabbit-perheemme koostuu TV- ja media-alan parhaista tekijöistä. Pidämme suuressa arvossa työntekijöidemme osaamista. Rabbit Films jatkaa maailmanvalloitusta laadukkailla sisällöillä ja positiivisella anarkialla.