The Dudesons YouTube channel dominates top-lists

 

The Dudesons YouTube channel has gained the most YouTube subscribers in the world past 24 hours. The channel has ranked number one in the VidstatsX Top 100 chart in Highest Subscriber Gains, passing YouTube superstars Justin Bieber and PewDiePie.

In addition The Dudesons page has reached 2,1 million subscribers and over 250 million views.

 

The Dudesons page: https://www.youtube.com/user/DudesonsPage

——————————————————–

Duudsoneiden YouTube-kanava maailman listaykköseksi

 

Duudsoneiden The Dudesons YouTube-kanava on saanut eniten uusia seuraajia maailmassa viimeisen vuorokauden aikana.  Kanava on noussut muun muassa YouTube-tilastoja seuraavan VidstatsX-listan Top 100 Nopeimmat nousijat ykköseksi, YouTube supertähtien Justin Bieberin ja PewDiePien ohi.

Duudsoneiden Jukka Hildén ja Jarno Laasala ovat tällä hetkellä Ohiossa kuvaamassa amerikkalaisen YouTube-tähden Roman Atwoodin kanssa.

“YouTube-kanavamme avulla pääsemme puhumaan vanhoille ja uusillle faneillemme henkilökohtaisesti, ja pystymme nopeasti reagoimaan siihen mikä toimii. Pääsemme omilla ehdoillamme levittämään positiivista anarkiaa ja tavoitamme maailmanlaajuisen yleisön. Tämä on vasta alkusoittoa” sanoo Jukka Hildén.

The Dudesons YouTube-kanava on tänään rikkonut kahden miljoonan tilaajan rajan ja se on kerännyt yli 250 miljoonaa katselukertaa.

 

Duudsonit_10840-FIN-cover (1)